Angela-nails
fotoalbum 2021
Fotoalbum 2019/2020
Foto,s map 1
Certificaten
Seduction
Wedstrijden
Prijslijst
Contact
Huisregels


Huisregels

– Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 16 jaar en ouder.
– In verband met de hygiëne is het niet toegestaan om tijdens de behandeling te roken of te eten.
– In verband met de hygiëne en de beperkte ruimte is het niet toegestaan om huisdieren of kinderen mee te nemen.
– In verband met de beperkte (zit)ruimte dient u alleen te komen.
– Mocht u onverhoopt verhinderd zijn voor uw afspraak laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Wanneer een afspraak niet, of niet tijdig word geannuleerd word er €10,- in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.
– Mocht u onverhoopt later zijn voor een afspraak bel dan altijd even om na te vragen of de afspraak door kan gaan i.v.m. andere afspraken na u. Wanneer u 15 min te laat bent en er na u nog een afspraak staat,kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken.
 

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.


 Garantie
De nagelstudio geeft de cliënt een week (7 dagen) garantie op de behandeling en de producten. Deze garantie vervalt indien:
– De cliënt de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio.
– De cliënt zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
– De cliënt de kunstnagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken.
– De cliënt andere producten dan de door de nagelstudio geadviseerde heeft gebruikt voor het onderhoud van de kunstnagels.
– De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
– De cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.

 

Privacyverklaring.

Indien je klant wordt van Angela-nails, of om andere redenen persoonsgegevens aan Angela-nails verstrekt,  geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met deze Privacyverklaring te verwerken. Wij adviseren je om deze Privacyverklaring door te lezen.

 

 

Angela-nails verwerkt de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Eventuele gezondheidsgegevens
  • Voor- en na foto's

Angela-nails verwerkt bovengenoemde gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Je naam en telefoonnummer wordt gebruikt voor contact over afspraken en eventuele  annulering daarvan.
  • Je gezondheid gegevens worden gebruikt in de voortgang van de behandeling om deze te monitoren.
  • Je naam en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van Angela-nails.
  • Je telefoonnummer kan gebruikt worden voor het verzenden van een betaalverzoek.
  • Voor- en na foto's  van nagels of voeten worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren. Voor- en na foto's van nagels of voeten worden (anoniem) gedeeld op Social Media na toestemming van u en kunnen gebruikt worden voor mijn portfolio op de website.

 

Angela-nails verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend worden persoonsgegevens vernietigd.

 

Angela-nails verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

 

Bij de eigenaresse van Angela-nails kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen.      Angela-nails zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren.

Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoelt hierboven, kan je eveneens contact opnemen met de eigenaresse.

Indien je klachten hebt over de wijze waarop Angela-nails je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Eventuele andere vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring kunnen worden gericht aan eigenaresse van Angela-nails via 0651811823

 

Dit Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Wij adviseren u om regelmatig deze Privacyverklaring te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Top
angela-nails | angela-nails@home.nl